Online Betaaloplossingen

De mogelijkheid om online te kunnen betalen is een kritieke success factor in e-commerce, zeker als het om internationale verkopen gaat. Dushi-Online biedt een veilige en betrouwbare oplossing om e-commerce betalingen te innen. Uw webshop kan daar zonder zorgen op worden aangesloten.

Heeft u geen webshop maar wilt u wel online payments ontvangen? Ook daar hebben wij een oplossing voor: zelf een betaallink aanmaken. In een handomdraai gemaakt en verzonden. Lees hier meer.

Dushi-Online heeft de internationale connectie voor betaalverkeer via Nederland gerealiseerd. Een betaling die namens u is ontvangen, wordt online gecontroleerd en automatisch teruggekoppeld naar uw webshop of uw aansluiting op onze beheersmodule voor de betaallink. U kunt de bestelling dan direct in behandeling nemen omdat u gegarandeerd bent van uitbetaling.

We bieden de volgende ‘direct pay’ methoden:

  • Direct Banking: iDEAL, Giropay, ING HomePay, Bancontact, KBC, Sofort en Belfius
  • Online Paying: PayPal
  • Credit Cards: VISA, MasterCard, Maestro en American Express

En ook ‘betaal na ontvangst’ methoden:

  • Betaal-na-Ontvangst (Pay-After-Delivery)
  • Klarna

En we hebben meer betaalmethoden die toepasbaar zijn op aanvraag. Vraag naar de mogelijkheden als uw gewenste betaalmethode er nog niet bij staat! Alle betaalmethoden zijn internationaal, veilig, betrouwbaar en gemakkelijk in gebruik voor de klant. Het zijn betaalwegen die geschikt zijn voor meerdere valuta en om het verkoop- en bezorgingsproces te versnellen en optimaliseren.

Onze fee’s zijn gebaseerd op maatwerk voor uw specifieke situatie. Dushi-Online kent geen tot lage aansluitkosten, een concurrerende, percentuele transactiefee met volumekortingen en lage vaste kosten indien van toepassing. Uitbetaling wordt op uw situatie afgestemd, per maand of per week, wat het beste bij uw situatie en beoogde cash flow past. Ook voorfinanciering van de uitbetaling is mogelijk.

Vraag hier direct gratis een offerte aan of neem contact op:

T: +5999 692 2404
E: info@dushi-online.com

ideal Giropay-logo-302x130   ING homepay  bancontact   kbc  sofortBelfius.svg paypal  visa  mastercard  maestroamerican express