Online Betaaloplossingen

De mogelijkheid om online te kunnen betalen is een kritieke success factor in e-commerce, zeker als het om internationale verkopen gaat. Dushi-Online biedt een veilige en betrouwbare oplossing om e-commerce betalingen te innen. Jouw webshop kan daar zonder zorgen op worden aangesloten.

Dushi-Online heeft de internationale connectie voor betaalverkeer via een rekening in Nederland gerealiseerd. De betaling wordt online gecontroleerd en de status wordt automatisch teruggekoppeld naar de webshop, waarna de bestelling direct in behandeling kan worden genomen omdat u gegarandeerd bent van uitbetaling.

We bieden de volgende ‘direct pay’ methoden:

  • Direct Banking: iDEAL, Giropay, ING HomePay, Bancontact, KBC, Sofort en Belfius
  • Online Paying: PayPal
  • Credit Cards: VISA, MasterCard, Maestro en American Express

En ook ‘betaal na ontvangst’ methoden:

  • Betaal-na-Ontvangst (Pay-After-Delivery)
  • Klarna

En we hebben meer betaalmethoden die toepasbaar zijn op aanvraag. Vraag naar de mogelijkheden als jouw gewenste betaalmethode er nog niet bij staat! Alle betaalmethoden zijn internationaal, veilig, betrouwbaar en gemakkelijk in gebruik voor de klant. Het zijn betaalwegen die geschikt zijn voor meerdere valuta en om het verkoop- en bezorgingsproces te versnellen en optimaliseren.

Dushi-Online heeft geen tot kleine aansluitfees, kortingen wanneer er meer websites tegelijk worden aangesloten, lage of geen vaste kosten en biedt een concurrerend transactiepercentage. Uitbetaling kan naar wens per week worden gerealiseerd, waardoor de cash flow wordt bespoedigd. Ook voorfinanciering van de uitbetaling is mogelijk.

Vraag hier direct gratis een offerte aan of neem contact op:

T: +5999 692 2404
E: info@dushi-online.com

ideal Giropay-logo-302x130   ING homepay  bancontact   kbc  sofortBelfius.svg paypal  visa  mastercard  maestroamerican express