Over ons

Dushi-Online heeft sinds 5 jaar reeds meer dan 200 webshops aangesloten voor verschillende klanten. Deze websites zijn marketing platformen voor bedrijven die zelf geen online betaaloplossing kunnen of willen realiseren, omdat dit te duur of te ingewikkeld is.

Dushi-Online merkte de vraag op naar onze oplossingen en daarom kunnen deze bedrijven nu via ons gemakkelijk hun (internationale) betaalverkeer afhandelen zonder ingewikkelde jurische processen. Wij doen dat namens u.

Online betaalverkeer is echter ook interessant voor bedrijven zonder webshop. Bijvoorbeeld in de toeristische sector is het erg handig om een snelle, veilige en bekende betaalmethode te kunnen bieden aan klanten die (nog) niet ter plaatse zijn. Of bij levering van goederen of diensten, waarvoor vooruitbetaling gewenst is. Hiervoor hebben we een betaallink ontwikkeld. Deze toepassing maakt het ook voor bedrijven zonder webshop mogelijk maakt online payments te ontvangen en is zeer makkelijk in gebruik.

Wij bieden onze ervaring en vaardigheden aan in het opzetten van e-commerce processen en zorgen voor een betrouwbaar, veilig betaalverkeer met een snelle uitbetaling.