Over ons

Online shoppen en e-commerce bedrijvigheid groeien enorm. Dushi-Online biedt ondernemers op Curacao de mogelijkheid om gemakkelijk online betaaloplossingen toe te voegen aan hun webshop, die tot op heden nog erg moeilijk worden gemaakt. Dushi-Online heeft al vele ‘direct pay’ en enkele ‘betaal-na-ontvangst’ betaalmethodes geactiveerd. Jouw webshop(s) aansluiten via Dushi-Online is gemakkelijk en het is hiervoor niet nodig offshore B.V.’s, rekening of KvK’s op te richten.

Het toevoegen van online betaalmethodes aan je webshop die relevant zijn voor de betreffende afzetmarkt zijn essentieel voor de conversie. Wij bieden onze ervaring en vaardigheden aan in het opzetten van e-commerce processen en zorgen voor een betrouwbare, veilige webshop met een snelle uitbetaling.

Dushi-Online heeft al meer dan 5 jaar zelf twee webshops:

Deze websites zijn marketing platformen voor lokale bedrijven. We hebben gemakkelijke websites met een klantvriendelijk winkelmandje. Klanten kunnen een profiel aanmaken om toekomstige aankopen te vergemakkelijken, of uitchecken als gast. Er zijn verschillende betaalmethodes gekozen die toepasbaar zijn op de betreffende doelgroepen. Zodra de betaling is afgerond wordt de bestelling automatisch verzonden. Dit versnelt het verkoopproces en de klant krijgt direct bevestiging van de bestelling.